Let Sun Run Your Life

Kompania GET Solar shpk. u themelua ne vitin 2020 si pjese e kompanise ETS shpk, me shtrirje te aktivitetit te saj ne gjithe Shqiperine. Qellimi i themelimit te GET Solar shpk.  ne Shqiperi kryesisht ka qene gjetja e alternativave per sigurimin e panderprere me energji elektrike dhe uljen ne maksimum te faturave te energjise per klientet e saj.

GET Solar shpk zoteron stafin e nevojshem inxhiniero teknik te kualifikuar te gatshem per te ofruar sherbimet, asistencen e nevojshme teknike dhe zgjidhjen e duhur profesionale ne cdo kohe per sistemet elektrike dhe sistemet e prodhimit të energjisë elektrike me anë të energjisë diellore.

Energjia diellore fotovoltaike është një burim i pastër dhe i ripërtëritshëm i energjisë që përdor rrezatimin diellor për të prodhuar energji elektrike. Ajo bazohet në të ashtuquajturën efekt fotoelektrik, me të cilin disa materiale janë në gjendje të absorbojnë fotonet (grimcat e lehta) dhe të lëshojnë elektronet, duke gjeneruar një rrymë elektrike.

1
MW te instaluar
1
Kliente te kenaqur
1
Vite garanci
1
Specialiste te certifikuar

Vizioni

Te jemi zgjedhja e pare dhe me e mire ne sherbime dhe materiale ne gjithe sektorin e Energjise dhe Telekomunikacionit mbare vendit.

Misioni

Te sigurojme zgjidhje cilesore te kompletuar ne te gjitha fushat e energjise dhe telekomunikacionit .Te kuptojme kerkesat dhe nevojat e klienteve tane dhe tu japim atyre zgjidhjen me te mire dhe me kosto me te ulet se konkurrentet tane.

VLERAT

PËRKUSHTIM

Ekipet tona janë të përkushtuara dhe të gatshme për çdo gjë. Ne jemi në detyrë dhe në kohë. Pavarësisht nga vështirësia

PROFESIONALIZËM

Të gjithë anëtarët e ekipit tonë janë të kualifikuar, të arsimuar dhe të aftë. Të gjithë ata trajnohen vazhdimisht

CILËSI

Ne mbështetemi në përkushtimin tonë dhe përvojën e gjerë për të siguruar cilësinë më të mirë në treg.

RESPEKT

Ne i respektojmë klientët tanë, biznesin dhe misionin e tyre. Gjithnjë e më shumë ne i vendosim klientët tanë të parët.

SERIOZITET

Me një gamë të gjerë projektesh të suksesshme, dhe përkushtim ne kemi besim se jemi zgjedhja më e mirë.

KËMBËNGULJE

Pavarësisht se sa i vështirë është një projekt, ne këmbëngulim në ofrimin e shërbimit më të mirë dhe arritjen e suksesit.