Lajme

Filters
Reset

Përse sisteme fotovoltaike

fotovoltaike
Drita e mjaftueshme e diellit që arrin në tokë në një orë është e mjaftueshme për të pushtuar botën për një vit të tërë. Ndryshe nga burimet e konsiderueshme dhe kapitali i nevojshëm për nxjerrjen dhe djegin e lëndëve djegëse fosile, çdokush mund të blejë dhe të instalojë panele diellore…