Sherbimet

Projektimi dhe Design

Ekipi ynë do të krijojë një sistem te qendrueshem , i projektuar për të kursyer dhe ulur  faturën tuaj të energjisë.

Aplikimi për lejet

Koordinatorët tanë të projektit do të kujdesen për të gjitha lejet dhe dokumentet e nevojeshme që kërkohen per sistemin PV.

Instalimi

Gjatë instalimit, do të sigurohemi që çdo gjë të shkojë pa probleme dhe do ta informojme kientin për të gjitha hapat e ndjekur

Konsulence

Ekipi yne eshte i gatshem per te ndihmuar klientin per te llogaritur paraprakisht madhesine e sistemit qe atij i duhet.

Na shkruani

Na kontaktoni per nje konsulence falas!
Fill out this field
Ju lutem, jepni një adresë email të vlefshme.
Fill out this field